БАРТ

Венета Вутова

София

Венета Вутова

Професионално практикуващ ThetaHealing

Тел: 0888 850881

Viber: +359 888 850881

E-mail: v_vutova@hotmail.com

Избрах да практикувам ТетаХийлинг заради бързите резултати, които дава тази техника.         

По една щастлива „случайност“ съдбата ме срещна  със Зорница Гюрова. Благодаря ти, Зори, че споделяш своя опит и знания, че мотивираш и вдъхновяваш хората!

Започнах да прилагам метода първо върху себе си, след поредица от събития в живота, които повлияха неблагоприятно на емоционалното и здравословното ми състояние. Знаех, че имам нужда от промяна. Бях на кръстопът, в търсене на отговори и решения на своите проблеми и тревоги. За моя голяма радост се оказа, че ТетаХийлинг работи, при това мигновено. За кратко време животът ми стана по–хубав, смислен и пълноценен. Върнах си енергията, хармонията и здравето ми се възстанови. Възприех ТетаХийлинг като философия на живот.

 

След като се убедих, че има ефект при мен, реших да помагам и на други хора, които искат да постигнат желаните от тях промени в различни аспекти от живота си – да осъзнаят, че имат избор, да погледнат нещата от друг ъгъл, да променят отношението си към  дадена ситуация или човек, да се почувстват по-спокойни, балансирани, самоуверени, целенасочени и окрилени. От всяка сесия научавам нещо ново, за което съм благодарна. Във всеки човек, с когото съм работила, намирам частица от себе си.

Преживяванията с ТетаХийлинг са уникални и невъзможното става възможно, стига да го пожелаете, да сте мотивирани и да се доверите на процеса. С тета сесия можете да се освободите от своите страхове, тревожност, безпокойство, гняв, болка.

Позволете си да откриете какво ви блокира да разкриете пълния си потенциал, да покажете най-доброто от себе си, да се развивате и да се проявите като успешни личности!