БАРТ

Петя Савова

Варна

Петя савова

    Специалист ThetaHealing

    Тел: 0898 99 28 73

    Е-mail: psavova.healing@gmail.com

От ранна детска възраст знаех, че всеки има специална мисия. Моят копнеж на сърцето беше да помагам на хората  и животните и да ги спасявам. Много обичах като дете да си играя „на лекари“. Още от тогава знаех, че мисията ми ще е свързана с това. Вярвам, че всеки човек избира сам родителите си и затова и аз толкова приличам на своя баща, който цял живот се запознаваше с различни техники и лечебни рецепти. През годините имах няколко сериозни заболявания и бях преминала през рецептите на безброй лекари. След последното диагностициране от животозастрашаваща диагноза през 2013г. аз си казах „ СТОП! Аз заслужавам да съм здрава и да следвам мисията си!”. И така през пролетта на 2014г. получих знаци, които ме доведоха до Тета хийлинг. Аз винаги се доверявам на интуицията си и тя никога не ме е предавала. Вярвам, че всеки трябва да се доверява на вътрешния си глас и така би достигнал до истината за себе си и до най-съкровените си мечти.  С цялата си същност усещах, че това е Моя метод! И от тогава до сега не съм спирала дори за миг да се доверявам на метода за всеки въпрос. Помагам на себе си, близките си и на всеки, който ми се довери! Затова и моите любими хора винаги са ме подкрепяли и насърчавали, защото са свидетели на промяната в мен и всеки, до когото се “докосна”. Никога не съм спирала да се развивам и обогатявам, така и2018 година беше и първият ми семинар Инсайт, след който се почувствах още по-сигурна в мисията си. След него съм била и на всички останали семинари Инсайт, както и за мен винаги е чест да съм част от организацията им. Методът МАТ също се докосна до мен като “допълни картината”. С него се чувствам като един завършен изцелител. Винаги работя с цялата си отдаденост и чистота.

През целият си път аз намерих начина да помогна на себе си и другите да имат здраве , любов,хармонични отношения и изобилие. Позволи ми да ти го покажа! 

От 2014г. съм сертифициран практикуващ  специалист по  метода Тета Хийлинг към Американския университет  Theta Healing Insitute of Knowledge THInk. Имам опитност и като асистент. Практикувам професионално метода и провеждам лични сесии.

Завършени курсове към Института: 

2014г. Ниво начинаещи

2014г. Ниво напреднали

2015г. Проявление и изобилие

2015г. Децата на дъгата

2015г. Играта на живота

2015г. Сродна душа

2016г. Интуитивна анатомия

2016г. Дълбоки разкопки

2016г. Ритъм на перфектното тегло

2016г. Семейни отношения

2017г. Световни отношения

От 2018г съм сертифициран практикуващ специалист  по метода Метафизична анатомия/МАТ/.

Съучредител и секретар съм на Българската Асоциация за Развитие на метода  Тетахийлнг в България– БАРТ.