Българската Асоциация за

Развитие на Метода ТетаХийлинг организира

Обучителен цикъл по ThetaHealing

 

Курс за Начинаещи 

1,2,3 септември

Курс за Напреднали

11, 12, 13 септември

Курс Дълбоки Разкопки

19, 20 септември

ThetaHealing за начинаещи 

Не живей, за да се променяш! Промени се, за да живееш!

С всичко, което се случва на планетата СЕГА е време да се съсредоточите върху вашата лична трансформация. Можете СЕГА да научите ThetaНealing от комфорта на собствения си дом. Техниката е лесна за усвояване, бърза, ефективна и промените са постоянни. ThetaНealing може да помогне при тревожност, стрес, минала травма, за проявление на вашите желания. Изпитайте духовен растеж и подобрете интуицията си.

Какво ще постигнете с този курс? 

Практикуването на ThetaHealing® дава безгранични възможности за работа във всички области и теми на живота – хора, животни, растения, неодушевени предмети…

Този невероятен тридневен курс е наистина фокусиран върху:

 • промяна
 • просветление и
 • личностно израстване.

В края на тридневния курс ще бъдете напълно „оборудвани“ с инструментите, за да започнете да работите със себе си и другите и сертифицирани практикуващи Thetahealing (международен  сертификат).

Здравето, богатството и щастието са вашето естествено състояние. Можете да ги направите ваша реалност с ThetaHealing®

Какво ще откриете на курса?

 • Как да постигате състоянието Тета, което ще отвори достъп до нови способности.
 • Как се намират ключови убеждения за проблеми и заболявания, работейки със себе си и други хора, използвайки мозъчните честоти и Безусловната любов.
 • Кои са 4-те нива, на които се съхраняват нашите убеждения. Откъде идват и как влияят на живота ти.
 • Как да “копаете” – да намирате неефективни вярвания, които създават проблеми и заболявания в живота Ви, и да ги замените с положителни и градивни такива.
 • Как да използвате тази система, за да помогнете на здравето си, благополучието и възприемането на света около Вас.
 • Как да виждате бъдещето си.
 • Как да активирате хромозомите на младостта и жизнеността.
 • Как да овладеете техниката на проявление, с помощта на която ще можете да превърнете мечтите си в реалност 

75% от курса са посветени на ПРАКТИКА!

През 3-те дни ще откриете как да: 

 • Изцелявате по-бързо и по-лесно от всякога.
 • Проявите нещо чрез препрограмиране на вашето подсъзнание.
 • Подобрите бързо или да отключете своята Интуиция и духовно развитие.
 • Освободите тялото си от страдания, причинени от емоционални и физически проблеми, включително болка от травма и злоупотреба.
 • Освободите ума си от стрес и тревоги.
 • Изчистете дълбоки блокажи за успех и да създадете изобилие.
 • Възвърнете контрола над живота си.
 • Влезете в света на квантовата физика.

Светът има нужда от ВАС СЕГА! Научете стъпките за самоизцеление и започнете своя път на промяна на вашия живот или живота на другите.

  За кого е подходящ тридневния курс?

Курсът е подходящ за:

За всяка жена, която иска да се освободи от страховете си! 

За всяка жена, която иска да преодолее несигурността!

За всяка жена, която иска да развие своите интуитивни способности!

За всяка жена, която иска да открие нови способности!

За всяка жена, която иска да преобрази живота си!

За всяка жена, която иска да практикува професионално!

ThetaНealing е подходящ за всеки, който иска:

 • Изцеляване на себе си или своите близки.
 • Духовно и личностно израстване.
 • Разширяване на съществуващите изцелителни способности.
 • Подобряване на манифестиращите способности.
 • Освобождаване блокажите към успеха на щастието и финансовото изобилие.
 • Привличане на Сродна душа или за подобряване на отношенията.
 • Започване на кариера в областта на здравето и благополучието.

 

Курсът НЕ е подходящ за:

За всяка жена, която само се оплаква и не предприема действие!

За всяка жена, която вече знае всичко!

За бременни жени в първия триместър!

За жени с психични разстройства, които приемат психотропни вещества!

За всяка жена, която критикува непрекъснато и подлага всичко на съмнение!

За водещата:

През 2011г. бях в критично положение – сама в чужбина, работеща трета година по 16 часа всеки ден, без почивен ден, без конкретна диагноза, прекършена емоционално, физически се разпадах, чувствах се като в капан, без изход, исках да изчезна, да спра да съществувам.
И тогава случайно разбрах за ТетаХийлинг. Само след две Тета сесии аз почувствах огромна разлика. Гневът изчезна, промените започнаха веднага и бях завладяна от желание за живот. Сякаш от раменете ми падна огромна тежест и се събудих от дълбок сън. Почувствах отново тялото си, видях света, светлината, живота…..летях…
Така взех решение да се посветя на ТетаХйилинг.
През 2014г. преминах първото си инструкторско обучение при Ваяна Стайбъл в Лондон и започнах да преподавам и практикувам професионално. От този момент аз се отдадох изцяло и напълно на това, да мога да помогна на колкото се може повече хора, които желаят промяна. Продължавам да уча в ThetaHealing Institute of Knowledge и до днес, интересувам се от квантова физика и астрология.

Създадох Тета Център – Зорница Гюрова във Варна, моето слънчево място. Днес вече имаме филиали в София, Пловдив, Кипър и Гърция. Пътувам непрекъснато, преподавам в България и чужбина. Работата ми носи удоволствие, срещи с изключителни хора, места и събития.
Председател съм на Българската асоциация за развитие на метода ТетаХийлинг – БАРТ
ThetaНealing е лесна техника и медитация, която ви позволява да създавате невероятни промени в живота си бързо и без усилия. Зорница е помогнала на хората да се изцелят от хроничен стрес, ограничавайки убежденията, страховете и тревогите, до подобряване и привличане на любовните връзки, създавайки успех, финансово изобилие и намиране на житейската цел.

Какво е ThetaHealing?

Thetahealing е мощна техника, която ще ви позволи бързо да идентифицирате ограничаващите системи от убеждения, да разрешите дълбоко задържани блокажи и да препрограмирате подсъзнателния си ум. С ThetaНealing можете  да реализирате нов начин на живот и да създадете живота си точно, както сте избрали. ThetaНealing ви позволява да откриете безкрайния си потенциал за здраве, богатство и щастие. Техниката постига незабавни, променящи живота трансформации като достига до Божественото чрез състояние на тета. Очакват ви зашеметяващи резултати, когато се справяте с дълбоки емоционални и духовни проблеми с ThetaНealing.

Нашите убеждения и мисли създават нашата реалност и са способни да оформят и трансформират всеки аспект от живота ни. Например нашето здраве, духовност, взаимоотношения, работа и кариера. В Основния ThetaНealing курс имате възможност да научите как да променяте и трансформирате ограничаващите убеждения, така че да можете да изцелявате и създавате живота, който сте избрали да живеете. Проявлението е един от най-мощните компоненти на техниката.

Ако сте обмисляли да се запишете на базовия курс по ThetaНealing, това е вашият шанс да го направите и да преобразите живота си само за 4 дни!

ВИЕ ще научите от техниката, как да изцелявате себе си и другите, как да контролирате ума си и да създадете просперитет.

Позволете си да направите положителни промени в живота, бизнеса, кариерата или мисленето си. До края на курса ще бъдете оборудвани с инструментите за преобразуване на живота си или този на другите!

„ThetaHealing буквално вече е повлияла на хиляди животи по целия свят. Тя е най-ефективната, мигновена и динамична техника за духовно и личностно развитие, налична в света днес.”

Oтзиви

Благодаря все сърце на Зори, за чудесното обучение в курсовете по Тета Хилинг и преобразяващите й работилници, които прави.Зори е прекрасен преподавател и човек. Не случайно съм я избрала за мой учител по Тета,, общувах с нея с лекота, все едно се познаваме отдавна. При мен след курсовете и внедряванията, които ни направи доведе до много по-голямо спокойствие, мир и хармония, да мога да видя и другите, различни гледни точки в дадена ситуация, И определено ме направи много по-освободена, без излишни притеснения и ме научи да си поставям граници и да казвам “не”.. Освен това нейните онлайн практики, които прави в групата много ми помагат и ме вдъхновяват в моята работа като Тета практикуващ. Благодаря ти Зори! Бъди благословена! В.Г.

Попаднах в магията на Тета-лечението чрез Зорница Гюрова.След като изкарах първо ниво,нямах търпение да дойде време за следващите.Зори запали искрата на Тета в мен,чрез струящата от нея любов,умение да бъде тук и сега с теб и детската си естественост.След като работих с нея като курсист и като клиент разбрах че, първо-системата на Тета наистина работи,второ-за да имаш резултати обаче като практикуващ,трябва ти самият да си с високо ниво на съзнание,трето-като клиент-Зори дава различна гледна точка върху проблема и изведнъж ти става ясно кое откъде идва.
В работата си Зори създава атмосфера на доверие и прави нещата да изглеждат лесни. С.Г.

Ако искате да откриете повече от предишните студенти, които са споделили от своя опит, щракнете тук.

Цена: 440лв. 

Дати: 1, 2 и 3 септември

Ако имате въпроси, не се колебайте да се обадите в нашия офис на 0878143561 или за повече информация на www.thetabg.com

Попълнете формата отдолу, за да заявите желание за участие. След като получим заявката Ви, ще се свържем с Вас, за да получите останалите детайли по провеждане на курса:

2 + 1 =

Предстоящи ThetaHealing курсове

Курс за Напреднали

11, 12 и 13 септември

В курса за Напреднали ще разширите и надградите знанията си от курса за Начинаещи, ще се научите как да работите ефективно с убежденията, свързани с обида, страх, болести, проявление и изобилие, невъзможното и др.

 

Курс за Дълбоки Разкопки

19 и 20 септември

В курса Дълбоки разкопки ще получите пълния алгоритъм за водене на сесия, както и всички мои ключове за ефективна сесия, открити в моята 9 годишна практика. След този курс ще можете да практикувате професионално с клиенти и да водите пълноценна сесия.