БАРТ

Светла Господинова

Варна

Светла Господинова

Професионално практикуващ

Theta Healing

Работи онлайн и на живо

Телефон: 0899863635

Viber: +359878863634

E-mail: svetlagospodinova@gmail.com

Казвам се Светла Господинова и по досегашна професия съм лекар по дентална медицина с успешна дентална практика от 31 години. С духовни практики и медитация се занимавам от 25 години. Преди шест години преминах през сериозно здравословно състояние и като личност, търсеща есенциалната истина и причините за нещата, стигнах до системата Тета Хийлинг. Прилагайки я върху себе си, а след това на близки и приятели видях, че работи и реших да се занимавам с нея и професионално.Преминах през необходимите нива на обучение и вече съм сертифициран Тета практикуващ.

Системата Тета Хийлинг за мен е част от бъдещето на медицината, защото се основава на квантовата физика. Всичко е енергия и нашите мисли и емоции са също такава с огромна сила. Така  мислите и емоциите, породени от нашите вярвания, възприятия и убеждения, създават заболявания и трудни ситуации. Нужно е намерим и осъзнаем кои са тези емоционални конфлкти и убеждения, които трябва разрешим или променим, за да заживеем пълноценен и щастлив живот, изпълнен със здраве, хармония и изобилие.

Чудесата в Тета се проявяват, когато човек е осъзнат, търси промяна и е отворен да излезе от зоната си на комфорт. Всичко се случва през магията на безусловната Любов.

От декември 2020 г. съм и сертифициран практикуващ Метафизична анатомия.

Приветствам всички, които желаят заедно да пресътворим себе си и реалността си в един Благороден и Благодарен свят.