БАРТ

Велина Тодорова

Габрово

Велина Тодорова

Професионално практикуващ  ThetaHealing

Телeфон: 0878168455

Email: velinagt@yahoo.com

Facebook: ТЕТА Светлина Светлина

Аз съм Велина Георгиева Тодорова и съм сертифициран практикуващ специалист по метода Тета Хийлинг към Американския Theta Healing Institute of Knowledge THInK.

            Още от дете се интересувах от начините на лечение, от методите за изцеление,  исках да мога да лекувам и го правех с хора и животни. После през годините прочетох много книги за себепознание, за духовно и личностно израстване, посещавах семинари и обучения за различни енергийни практики, но все продължавах да търся още и още.
И така стигнах до Тета Хилинг , най –мощната енергийна техника, за освобождаване на блокажи, ограничаващи модели и убеждения от подсъзнанието ни. А аз вече знаех от квантовата физика, че живота ни е точно отражение на нашите убеждения, на нашите вярвания.

Освобождавайки се от тези, които вече не ни служат, ние можем да намираме решения във всички ситуации, разгърнем пълният си потенциал, да живеем  в хармония и баланс.  В Тета Хилинг това се случва лесно, бързо и с лекота, с няколко сесии.  Убедих се в това, изпитвайки го върху себе си, виждам промяната и във всеки докоснал се до Тета.

Желанието ми е да споделя наученото, помагайки на хората да стават по-здрави, по-щастливи и по-осъзнати.