БАРТ

Зорница Гюрова

Варна

Зорница Гюрова

      Специалист ThetaHealing, инструктор
      Уебсайт: https://www.thetabg.com/
      Тел: 0878143561
      Е-mail: thetabg@mail.bg
      Facebook: https://www.facebook.com/zoriteta/

Казвам се Зорница Гюрова и съм инструктор и практикуващ специалист ThetaHealing.

Помагам на жените да се освободят от всички страхове и подсъзнателни убеждения, които им пречат да се движат напред в живота с лекота.

Помагам им да се чувстват спокойни и балансирани, с повече енергия, да имат ясен фокус към какво се стремят и да го постигат, да имат крепко здраве, удовлетворяващи отношения, романтична връзка или семейство, цели и планове за бъдещето или просто искат да печелят повече пари в своята кариера или бизнес.

Това, което отличава моята работа от всички други е, че благодарение на моя 9 годишен опит, аз използвам работещ алгоритъм за постигане на цели. Това, което още ме отличава е, че използвам най-новите тенденции в методите за подсъзнателна трансформация.

Благодарение на това, моите клиенти получават трайни и доказани във времето резултати. Постигат здраве, удовлетворяващи и изпълващи отношения, по-добро здраве, финансов ръст и развитие на бизнеса.

Дълги години се лутах и търсех, животът ми бе низ от провали, насилие, гняв и болка. Работех неща, които не ми харесваха, разведох се след 10 години брак, неудовлетворена бях от образованието, което завърших, влизах в недостойни връзки, бях безпомощна и безсилна да управлявам живота си, чаках нещата да се ми се случат, нямах път, нямах цел, нямах посока. Събитията ескалираха, провали се бизнесът ми, провалих се и като наемен работник и ежедневието ми стана борба за физическо оцеляване. През 2009г. се принудих да напусна страната и да потърся спасение в чужбина.

През 2011г. вече бях в критично положение – сама в чужбина, работеща трета година по 16 часа всеки ден, без почивен ден, без конкретна диагноза, прекършена емоционално, физически се разпадах, чувствах се като в капан, без изход, исках да изчезна, да спра да съществувам. И тогава случайно разбрах за ТетаХийлинг. Само след две Тета сесии аз почувствах огромна разлика. Гневът изчезна, промените започнаха веднага и бях завладяна от желание за живот. Сякаш от раменете ми падна огромна тежест и се събудих от дълбок сън. Почувствах отново тялото си, видях света, светлината, живота…..летях…

Така взех решение да се посветя на ТетаХйилинг. Изчетох всичко налично, тогава все още нямаше нищо на български, започнах да правя упражненията от книгата и да планирам промяна в живота си. Бях грабната, беше любов от пръв поглед, сърцето ми просто ЗНАЕШЕ. За това мечтаех от малка, въпреки, че още не го осъзнавах. Започнах да прилагам метода и с други хора, резултатите не закъсняха и аз уверено продължих напред. През 2014г. преминах първото си инструкторско обучение при Ваяна Стайбъл в Лондон и започнах да преподавам професионално. От този момент аз се отдадох изцяло и напълно на това, да мога да помогна на колкото се може повече хора, които желаят промяна. Продължавам да уча в ThetaHealing Institute of Knowledge и до днес. Интересувам се от квантова физика и астрология. Мечтата ми е да живеем в един по-добър свят и всеки ден се стремя да допринасям за промяната на поне един човек.

Създадох Тета Център – Зорница Гюрова във Варна, моето слънчево място. Каня различни специалисти да споделят своите знания и техники. Днес вече имаме филиали в София, Пловдив, Кипър и Гърция. Пътувам непрекъснато, преподавам в България и чужбина. Работата ми носи удоволствие, срещи с изключителни хора, места и събития.

Председател съм на Българската асоциация за развитие на метода ТетаХийлинг – БАРТ

Моят любим съпруг – Йоаннис Фокианос е също ThetaHealing практикуващ. Той е винаги до мен, подкрепя всяко мое начинание с търпение и любов. Прилагаме ТетаХилинг всеки един ден в личното си ежедневие и резултатите ни са видими. Животът ни е вълнуващо приключение, предлагащо още и още, докато достигаме и развиваме най-високия си потенциал. Семейството ни е голямо – 5 деца и 1 внуче.

А за статистиката: Специалист ТетаХийлинг, провеждам индивидуални сесии, обучителни сесии и сертифицирани обучения.

Организатор на обученията по техниката Метафизична Анатомия – МАТ в България и съм сертифициран МАТ практикуващ специалист.

Провеждам сесии с неврофийдбек и невротренинг, измерване на Тета мозъчна вълна по време на медитация. Основател съм на Училището за осъзнато майчинство, където от 8 години работя с бъдещи и настоящи майки за освобождаване от страхове, пречки и блокиращи убеждения чрез методите за подсъзнателна трансформация.

От 2013г. съм сертифициран практикуващ метода ТетаХийлинг към американския университет ThetaHealing Institute of Knowledge THInK

От 2014г. съм сертифициран преподавател на метода ТетаХийлинг към THInK

От 2018г. съм сертифициран практикуващ специалист по Метафизична Анатомия – МАТ техника

От 2019г. съм сертифициран невротерапевт от АДЕА център за неврофийдбек и невротренинг

Учредител и председател съм на Българската асоциация за развитие на метода ТетаХийлинг в България – БАРТ

От 2020г. съм сертифициран Онлайн преподавател на метода ТетаХийлинг към THInK   

От 2020г. съм сертифициран преподавател по Метафизична Анатомия – МАТ1 техника